Autoverzekering voor vrouwen

Er zijn verschillende verzekeraars actief die een extra voordelig autoverzekering aanbieden aan vrouwen. Als vrouw zijnde kunt u dan dus een autoverzekering afsluiten tegen een lagere premie. De reden hiervoor lijkt duidelijk; vrouwen rijden nu eenmaal een stuk rustiger dan mannen en dat gaat gepaard met minder schades. Aangezien verzekeraars over het algemeen minder hoeven uit te keren aan vrouwen kunnen zij deze groep ook een voordeligere premie geven. Er zijn verzekeraars die volledig zijn toegespitst op het verstrekken van autoverzekeringen aan vrouwen.

Vergelijk de vrouwenautoverzekering

U zou eigenlijk eens moeten kijken in hoeverre deze vrouwenautoverzekeringen nu precies goedkoper zijn dan ‘normale’ autoverzekeringen. Wellicht dat u als vrouw zijnde inderdaad wel goedkoper uit kunt zijn bij zo’n vrouwenautoverzekering.

Extra’s op de vrouwenautoverzekering

Niet alleen kunnen vrouwenautoverzekeringen vaak een lagere premie bieden aan vrouwen dan dat een normale autoverzekeraar dit kan, ook worden er bij zo’n verzekering extra opties meegeleverd die speciaal voor vrouwen zijn ontwikkeld. Het klinkt misschien een beetje moeilijk, maar dat is het niet. Bij het afsluiten van een autoverzekering voor vrouwen krijgt u bijvoorbeeld ook een bepaalde gratis service die is inbegrepen in de autoverzekering. Zo kunt u bijvoorbeeld geheel kosteloos uw autolampjes laten vervangen indien deze daar aan toe zijn en ook wordt het verzekeren van uw handtas al standaard in de vrouwenautoverzekering meegenomen.

Kijk voor het afsluiten van een autoverzekering ook op deze website. Hier kunt u middels een handige vergelijker verschillende verzekeraars vergelijken op premie. U bespaart door te vergelijken al snel op uw maandelijkse lasten.